Lipunmyynnistä VIPPI, olkaa hyvä!

 

Olemme lanseeranneet kesälle 2019 uudet lippupakettimme, jotka on suunniteltu ja tarkoitettu nimenomaan ryhmille. Pakettiin sisältyy palveluita, joilla saatte enemmän irti teatterimatkastanne. Ensimmäisenä esittelyssä VIPPI.

Kysy lisää myynnistämme ja varmista paikkasi varaamalla paketti ryhmällesi. Paketteja on myynnissä rajoitettu määrä per esitys.

Ryhmäpaketit ovat saatavilla ainoastaan teatterin lipunmyynnin kautta.

Yksittäisiä lippuja voit ostaa Lippu.fi-palvelusta.

 

Ryhmäpaketit  ja - varaukset:
varaukset.paimionkesateatteri@gmail.com 
tai  arkisin klo 12-18 teatteriluurin numerosta 044 - 5537 317. 

(Huomioithan, että teknisistä syistä emme vastaa teksti- tai ääniviesteihin.)

 

 


 

 

 

 

Vieraileva esitys


Vierailija: Karoliina Blom Kirjoittanut: Karoliina Blom Ohjannut: Valtteri Roiha

 

HYVÄ-PAHA-ERO

Perjantaina 26.4. klo 19-21

Jokelan Koulun vanhempainyhdistys tuo Paimioon hulvattoman hauskan yhden naisen komediateatteriesityksen. Esityspaikkana on Paimion Kesäteatteri, Myllyhaantie 2. (käynti Hirsitien puolelta)

HYVÄ-PAHA-ERO- näytelmä on kertomus avioerosta ja sen tuomista tunteista ja muutoksista. Esitys sopii pariskunnille, eronneille, karanneille ja tietenkin deittisivustoilla notkuville sinkuille. Tarjolla on oivalluksia, pysähdyksiä, kimmeltäviä silmäkulmia ja huutonaurua. Esityksen lipun hinta on 25 €. Esityksen tuotto menee Jokelan koulun oppilaille vanhempainyhdistyksen kautta. Paikalla on myös pieni Buffet, josta voit nauttia kahvin joko ennen esitystä tai sen jälkeen. Lippusi voit varata sähköpostilla osoitteesta jokelan.vy@gmail.com. Laita viestiin lipun varaajan nimi ja kappalemäärä. Saat vastausviestinä maksuohjeet ja lippusi on paikan päällä odottamassa. Jokelan koulun vanhempainyhdistys toimittaa ennakkolippuja Paimion K-Rautaan eli Vistan Kauppaan, joten voit käydä ostamassa lippusi myös sieltä.


Liput 25 €
varauksetjokelan.vy@gmail.com

ennakkolippuja myynnissä: K-Rauta Paimio Vistan Kauppa, Vistantie 8, Paimio

Improkurssi lauantaina 27.4.


klo 10-14:     1-5. luokkalaisille (4-16 osallistujaa)


klo 14 -18:     6. luokkalaisille ja sitä vanhemmille (4-20 osallistujaa)

Kurssilla opetellaan improvisaation perusteita käytännön harjoitteiden kautta. Tutustumme erilaisiin improleikkeihin turvallisessa ilmapiirissä ja ennen kaikkea pidämme hauskaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta improamisesta. Riittää, että tulet avoimin mielin ja pakkaat reppuun aimo annoksen heittäytymistä.

Kurssin ohjaaja toimii Merita Seppälä

Ilmoittautumiset
sähköpostiin paimionkesateatteri@gmail.com tai puhelimitse 044 5537 317. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Improkurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään neljä molemmissa ryhmissä. Improkurssi on Paimion Kesäteatteri ry:n jäsenille ilmainen, muilta kurssi maksaa 10 € per osallistuja

Tervetuloa!

Improkurssin paikkana Paimion Kesäteatteri, käyntiosoite Hirsitie 4 21530 Paimio

Kesällä 2019: Liian paksu perhoseksi

 

Kesällä 2019 Paimion Museomäen kesäteatterilavalla nähdään Sisko Istanmäen samannimiseen romaaniin perustuva näytelmä Liian paksu perhoseksi. Näytelmän ohjaa Turun kaupunginteatterin taiteellisena johtajanakin tunnettu Mikko Kouki.

Liian paksu perhoseksi on lämminhenkinen maalaiskomedia isokoisesta Kaisusta ja hintelästä Ernistä. Humoristinen tarina on myös kertomus rakkaudesta, erilaisuudesta ja periksiantamattomuudesta. Tarina sijoittuu 1960-luvulle. Sisko Istanmäen romaani oli vuonna 1995 Finlandia-palkintoehdokkaana ja romaaniin pohjautuva elokuva rikkoi ilmestyessään katsojaennätyksiä.

Mikko Kouki vieraili Paimion kesäteatterissa viimeksi vuonna 2016 ohjaten tuolloin Hella Wuolijoen näytelmän Niskavuoren Heta.  

Kesän 2019 näytöskausi: 14.6. - 12.7. (lauantaisin ei näytöksiä ja 20. - 23.6. vietämme juhannusta). Huomaattehan, että näytöskausi on muuttunut menneistä vuosista. 

Ryhmävarauksia voitte tehdä sähköpostitse osoitteeseen varaukset.paimionkesateatteri@gmail.com tai puhelimitse arkisin klo 12-18 teatteriluurin numeroon 044 5337 317. Lippuja voitte ostaa ennen näytöskauden alkua Lippu.fi- palvelun kautta.