Lipunmyynnistä VIPPI, olkaa hyvä!

 

Olemme lanseeranneet kesälle 2019 uudet lippupakettimme, jotka on suunniteltu ja tarkoitettu nimenomaan ryhmille. Pakettiin sisältyy palveluita, joilla saatte enemmän irti teatterimatkastanne. Ensimmäisenä esittelyssä VIPPI.

Kysy lisää myynnistämme ja varmista paikkasi varaamalla paketti ryhmällesi. Paketteja on myynnissä rajoitettu määrä per esitys.

Ryhmäpaketit ovat saatavilla ainoastaan teatterin lipunmyynnin kautta.

 

Ryhmäpaketit  ja - varaukset:
varaukset.paimionkesateatteri@gmail.com 
tai  arkisin klo 12-18 teatteriluurin numerosta 044 - 5537 317. 

(Huomioithan, että teknisistä syistä emme vastaa teksti- tai ääniviesteihin.)

 

Yksittäisiä lippuja voit ostaa Lippu.fi-palvelusta tai varata niitä sähköpostitse osoitteessa varaukset.paimionkesateatteri@gmail.com 

tai puhelimitse teatterin lippuluurista arkisin klo 9 -13 numerossa 040 6854 533.

 

 


 

 

 

 

Kesällä 2019: Liian paksu perhoseksi

 

Kesällä 2019 Paimion Museomäen kesäteatterilavalla nähdään Sisko Istanmäen samannimiseen romaaniin perustuva näytelmä Liian paksu perhoseksi. Näytelmän ohjaa Turun kaupunginteatterin taiteellisena johtajanakin tunnettu Mikko Kouki.

Liian paksu perhoseksi on lämminhenkinen maalaiskomedia isokoisesta Kaisusta ja hintelästä Ernistä. Humoristinen tarina on myös kertomus rakkaudesta, erilaisuudesta ja periksiantamattomuudesta. Tarina sijoittuu 1960-luvulle. Sisko Istanmäen romaani oli vuonna 1995 Finlandia-palkintoehdokkaana ja romaaniin pohjautuva elokuva rikkoi ilmestyessään katsojaennätyksiä.

Mikko Kouki vieraili Paimion kesäteatterissa viimeksi vuonna 2016 ohjaten tuolloin Hella Wuolijoen näytelmän Niskavuoren Heta.  

Kesän 2019 näytöskausi: 14.6. - 12.7. (lauantaisin ei näytöksiä ja 20. - 23.6. vietämme juhannusta). Huomaattehan, että näytöskausi on muuttunut menneistä vuosista. 

Varauksia ennen esityskauden alkua voitte tehdä sähköpostitse osoitteeseen varaukset.paimionkesateatteri@gmail.com tai  puhelimitse arkisin klo 12-18 teatteriluurin numeroon 044 5537 317. Lippuja voitte ostaa myös Lippu.fi- palvelun kautta. Näytöskaudella lippuja saatte myös Museomäellä esityspäivinä klo 18-20.