Täti Monikan joulu 

Ohjaus: Merita Seppälä

 

Paimio lapsi- ja nuorisoteatteri kiittää TÄTI MONIKAN JOULU -näytelmän katsojia ja toivottaa rauhaisaa joulua!

Näytelmää kävi katsomassa huikeat 984 katsojaa!

Täti Monika on itsenäinen supertäti. Rakastetusta lastenlaulusta tunnettu Täti aikoo viettää rauhallisen joulun mökillään hiljaisuuden keskellä. Suunnitelmat menevät kuitenkin uusiksi, kun Täti Monikan siskonlapset päätyvät joulunviettoon mökille.

Hemmoteltu riiviö Hellä-Irmeli, pikkuvanha Ukko-Pekka ja älypuhelimiin kiinnikasvaneet teinit Anneliini ja Enneliini saavat kokea elämänsä joulun, kun paikalle saapuu kutsumattomia vieraita. Tulisieluiset espanjalaishiiret täyttävät jokaisen nurkan komealla tanssilla ja laululla. Hylätyt kesäkissat etsivät kuumeisesti uutta kotia ja lämmintä syliä. Sikalasta karanneet aktivisti-possut sekoittavat jouluaterian tyystiin. Tapahtumia siivittävät vauhdikkaat musiikkinumerot.

Täti Monikan joulu -näytelmässä hullunkuriset juonenkäänteet seuraavat toisiaan. Jokaisella on jotain annettavaa. Täti Monika todistaa, että yksinkertaisuus on kaunista. Citylapset opettavat Täti Monikalle nykyajan humputuksia ja siinä sivussa toisista välittämisen taidon. Apila-teatterin lavalla otetaan pieniä ja isoja askeleita kohti ystävyyttä.

Näyttämöllä nähdään huikean hieno näyttelijäjoukko – 24 lasta ja nuorta.

Näytelmä sopii kaikenikäisille! 


Käsikirjoitus Jarmo Harjula

Musiikki Sauli Malinen

Sovitus ja Ohjaus Merita Seppälä

Puvustus Mari Mäntylä

Koreografia Elina Vepsäläinen

Kuvat Marika Mulari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katsojapalautetta:

 

"Taas on kierroksessa sellainen näytelmä ja porukka että oksat pois. Sopii sekä lapsille että aikuisille ja on opettavainen tarina. Sana kun alkaa kiertämään niin varatkaahan liput ajoissa, varmasti on kohta loppuunmyyty!!"

"Olin katsomassa Täti Monikan joulunäytelmän Paimiossa (lasten ja nuortenteatteri) oli se vaan niin hyvä kannattaa mennä kattomaan Lupaan että saa nauraa ja kyl mulla ne kyyneleetkin tuli"

"Upea oli!"

"Iloista, hauskaa ja energistä esitystä oli ilo seurata – välillä ihan tippa linssissä."

"Kyynel tuli silmäkulmaan, kun oma pieni hiirulainen lavalla ensimmäistä kertaa. Hieno näytelmä, suosittelen. Tervemenoa Apila-teatteriin!"

"Olipa hieno esitys:)!"

"Ihana esitys. Kyllä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin!"

"Ensimmäisen adventin aattona teatteria Paimiossa tyttöjen kanssa. Täti Monikan joulu viihdytti, menkää ihmiset katsomaan!"

"Kävin siskon tyttöjen kanssa kattomassa Täti Monikan Joulu- näytelmän. Oli todella hyvä! Suosittelen."

"Kiitos, olitte upeita ja teille hyvän mielen! Ehdottomasti tätä ei kannata jättää väliin. Lippuja varaamaan vaan heti!"

"Menkää ihmeessä katsomaan, kyllä kannattaa! Eikä välttämättä tarvitse olla lasta mukana, mulla oli kylläkin omani (24v.) ja tykättiin molemmat!!"

"Suosittelen tai pikemminkin lapset suosittelevat."

"Tämä upeus nähty ja koettu tänään, menkää ihmeessä. Mahtavaa työtä Merita Seppälä & co."

"Käytiin kolmen A:n kanssa katsomassa ihana näytelmä, suosittelen ihan jokaiselle! Loistavaa työtä koko porukalta!"

"Tänään nähty ja koettu tämä näytelmä. Kannattaa tulla kauempaakin."

"Käytiin pojan kanssa katsomassa tänään ja tykättiin. Ihana rento tunnelma ja taitavia lapsi näyttelijöitä. Katsomossakin oli otettu lapset huomioon mainio idea."

monika1

monika2

monika3

monika5

monika8

monika9

monika7

monika12

 monika13

monika15

monika16

monika18

monika25

monika27

monika28

monika30

monika31